Menu Zamknij

Obóz letni z Mistrzem Zhang

Leśny Ośrodek „Nagórzyce”, 28.07-4.08.2019

Mistrz Zhang Fengjun (7. Duan Wu Shu) serdecznie zaprasza na obóz letni nad Zalew Sulejowski. Osiem dni głębokiej pracy z energią qi, niespotykana uczta dla naszego ciała, umysłu oraz duszy w bezpośrednim przekazie Mistrza Zhang. Zakres merytoryczny obozu obejmuje warsztaty z: Taoistycznej Medycyny Chińskiej (akupunktura, masaż Tui Na), Chińskich Sztuk Walki (style: Taijiquan, Xingyiquan, Baguazhang), ćwiczeń zdrowotnych i pracy z energią (Qigong) oraz  taoistycznych i buddyjskich praktyk medytacyjnych. W tym roku program wzbogaci moduł „Ba Duan Jin” (Qigong zdrowotny) oraz dla osób zaawansowanych moduł „Akupunktura podskórna” (FU’s Subcutaneous Needling).

PRZYKŁADOWY PLAN DNIA:
7:00-8:00 – Rozgrzewka, poranny qigong
8:30 – Śniadanie
10:00-11:30 – Zajęcia z masażu Tui Na

11:30-13:00 – Tai Chi/Kung Fu
13:30 – Obiad
15:30 – 17:00 – Zajęcia z Akupunktury

17:00-18:00 – Tai Chi/Kung Fu
18:30 – Kolacja
20:00 – 21:00 – Medytacja, qigong

ZAKWATEROWANIE

Pokoje 2 osobowe z pełnym wyżywieniem. Ośrodek Leśny „Nagórzyce” położony jest w środku lasu sosnowego nad Zalewem Sulejowskim. Stanowi idealne miejsce zarówno na wypoczynek w otoczeniu przyrody z dala od miejskiego zgiełku, jak również posiada świetne zaplecze szkoleniowe i konferencyjne. W hotelu znajduje się duży sauna, jacuzzi, 2 dobrze wyposażone sale warsztatowe oraz siłownia. Okolica posiada wiele atrakcji o wysokich walorach turystycznych.

Strona internetowa ośrodka:  http://www.nagorzyce.lodz.lasy.gov.pl/

KOSZT OBOZU

– 3500 zł – nowi uczestnicy

– 3300 zł – uczniowie po kursach u Mistrza Zhang

– 3100 zł – uczniowie z certyfikatem WFAS

Cena obejmuje zakwaterowanie, wyżywienie, warsztaty oraz materiały.

Przy wpłacie zaliczki 500zł do końca maja -> 200zł zniżki.